Michelle Trachtenberg

8. srpna 2008 v 18:59 | Kelly |  Buffy - Herci
Životopis Michelle Trachtenberg →

Michelle Trachtenberg

Narozena: 11.10.1985

Místo narození: New York, USA

Barva očí: Modro-zelené

Barva vlasů: Hnědé

Znamení: Váhy

Výška: 161 cm
Michelle Christina Trachtenberg je 161 cm vysoká hnědovlasá herečka s modrozelenáma očima. Z tatínkovy strany má německé předky - proto takové příjmení. Matka Lana má zase ruské kořeny (Michelle umí rusky). Má starší sestru Irene, která v roce 2006 úspěšně promovala na univerzitě.

Už od tří let vystupovala v různých reklamách. V Česku jste ji mohli vidět ve filmu "Malá špionka". V seriálu "All My Children" se seznámila se Sarah Michelle Gellar a staly se z nich velmi dobré kamarádky. Právě díky Sarah jsme mohli vidět Michelle v seriálu Buffy a díky tomuto seriálu se také stala z Michelle poměrně žádaná herečka a neustále se stává slavnější a známější. Od té doby se ukázala ve spoustě filmů - pro vás nejznámější může být asi Princezna ledu či Černé vánoce

Přátelé ji přezdívají Mitchie. Věnovala se baletu a krasobruslení, hraje tenis, . Angažuje se do charitativních akcí. S matkou žije v Los Angels a tvrdí, že právě ona ji udržuje v normálu, aby se zní nestala rozhýčkaná celebrita. V létě 2007 se rozešla s hercem Shawnem Ashorem (X-men 3). Kamarádí s Paris Hilton, Lindsay Lohan, Sarah Michelle Gellar, Hilary Duff, Scarlett Johansson, Kristen Bell, Lydia Hearst, ...


Filmografie

2010 Young Americans (Kitchelle Storms)

2010 Cop Out (Ava)

2009-2010 Mercy (Chloe Payne

2009 The Super Hero Squad Show (Valkyrie)

2007 Gossip Girl - Gossip Girl (Georgina Sparks)

2006 Black Christmas - Černé Vánoce (Melissa Kitt)

2006 Beautiful Ohio (Sandra)

2006 Vinyl (Debbie)

2005 Ice Princess - Princezna Ledu (Casey Carlyle)

2005 The Dive From Clausen´s Pier (Carrie Beal)

2005 Four Women (Cindy)

2005 Odd Girl Out (Alicia Dillingham)

2004 Eurotrip (Jenny)

2004 Mysterious Skin (Wendy)

2001-2003 Buffy, the Vampire Slayer - Buffy, přemožitelka upírů (Dawnie Summers)

2001 Truth or Scare (Host / Narrator)

2000 Can´t Be Heaven (Julie)

2000 A Father´s Choice (Kelly McClain)

1999 Inspector Gadget - Inspektor Gadget (Penny)

1998 Richie Rich´s Christmas Wish (Gloria)

1997 Meego (Maggie Parker)

1996 Harriet the Spy (Harriet M. Welsch)

1996 Christmas in My Hometown (Noelle Murphy)

1995 Melissa (Lena)

1994-1996 Adventures Pete & Pete (Nona Mecklenberg)

1991 Law and Order (Dinah Driscoll)

1983-1996 All My Children - Všechny mé děti (Lilly Benton Montgomery)



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jenny ( = S×B = ) Jenny ( = S×B = ) | E-mail | Web | 29. března 2009 v 18:01 | Reagovat

Jé, to je můj článek :DD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama