Nicholas Brendon

8. srpna 2008 v 18:52 | Kelly |  Buffy - Herci
Životopis Nicholase Brendona →

Nicholas Brendon
Narozen: 12. dubna 1971 v Los Angeles
Výška: 5´11"
Oči: Hnědé
Vlasy: Ořechově hnědé
Sourozenci: Kelly, Christian a Kyle
Jako rodák z Californie navštěvoval školu v Santa Claritě, kde hrál baseball. Původně se chtěl baseballu věnovat profesionálně, ale to se ukázalo býti nemožným kvůli vážnému zranění. Rozhodl se věnovat herectví, první příležitost byla v podobě reklam. Měl příležitost prohlédnout si pozadí natačení v roli asistenta produkce, což ho přivedlo k několika konkurzům. Má rád baseball, basketball a táboření. Má jednovaječné dvojče, bratra Kellyho.
Filmografie
2008 Blood on the Highway (Chase Sinclair)
2008 The Portal (Paul)
2007 Criminal Minds - Myšlenky Zločince (Kevin Lynch) - Epizody 3x08, 3x14, 3x17
2007 Fire Serpent - Ohnivý Had (Jake Relm)
2007 Unholy (Lucas)
2006 Relative Chaos - Rodinný Chaos (Gil Gilbert)
2005 Kitchen Confidential (Seth Richman)
2004 Celeste in the City - Celesta ve městě (Dana Blodgett)
2002 Demon Island - Ostrov Zapomění (Kyle)
2000 Psycho beach party (Starcat)
1997-2003 Buffy The Vampire Slayer - Buffy, přemožitelka upírů (Alex Harris)
1995 Children of the corn III - Kukuřičné Děti III (basketbalový hráč)
1995 Dave´s World - Epizoda 3x05
1993 Married With Children - Ženatý se Závazky (kluk z party) - Epizoda 8x02
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama